Mikael Gabrielsson lämnar sitt uppdrag som sportchef för GHC.
Mikael Gabrielsson lämnar sitt uppdrag som sportchef för GHC. Bild: MATHIAS BERGELD

Sportchefen lämnar Göteborg HC

Det har varit en turbulent tid under hans ledning.
Nu kliver Göteborg HC:s sportchef Mikael Gabrielsson av sin roll med omedelbar verkan. Det meddelar GHC på sin Facebook.

ANNONS
|

Göteborg HC skriver att Gabrielsson efter noggrant övervägande har bestämt sig för att sluta som sportchef i klubben. Detta sker med omedelbar verkan. Anledningen till detta är en hög arbetsbelastning på Gabrielssons jobb.

“Det är naturligtvis tråkigt för klubben eftersom Mikael har lagt ner ett stort jobb för att organisera och utveckla vårt SDHL-lag och dess organisation. Vi hoppas att Mikael på något sätt kommer att vara kvar som support till klubbens arbete”, skriver GHC på Facebook.

Ersättaren till Gabrielsson heter Tony Cuzic. Han har tidigare bland annat varit sportchef i Kungälv och har denna säsong varit tränare för Göteborg IK:s U16-lag. Säsongen innan det var han tränare för Hovås division 3-lag. Nu är han alltså ny sportchef i GHC.

ANNONS

Efter en tuff säsong i fjol med bara en poäng på 36 seriematcher, flera spelare som lämnade under säsongen och missnöje i truppen lyckades Göteborg HC kvala sig kvar i SDHL. I årets serie ligger laget just nu sist men tog en efterlängtad seger i den senaste omgången.

LÄS MER:Skrällen: Göteborg vann – efter 53 raka förluster

ANNONS