Leo Messis nya hus – lyxvilla med 25 rum och egen biograf

Det går bra för Leo Messi. Den argentinske stjärnan har flera boenden världen över och kan nu lägga till ännu en bostad. För hemma i Argentina har han byggt ett nytt lyxhus som fått namnet ”Fortet”.

ANNONS
|

I Rosario i Argentina växte Leo Messi upp och tog sina första fotbollssteg. Det är också där han nu valt att skaffa sig ännu en bostad då han sedan tidigare redan har flera lyxboenden värden över.

Det senaste bygget har fått namnet ”Fortet”.

Huset ska ha kostat cirka 30 miljoner kronor att bygga och har flera intressanta detaljer. Bland annat hänger ett jätteporträtt på just Leo Messi själv i hallen och visar han själv i den argentinska landslagströjan.

– Huset har byggts på tre separata tomter och är fortfarande inte färdigbyggt, säger den argentinske journalisten Guido Zaffora enligt Daily Mail.

ANNONS

Det fortsätter inte där enligt argentinska uppgifter. Något som Guido Zaffora fortsätter att berätta vidare om.

– Den har mellan 20 och 25 rum, en biograf som är stor nog att rymma både Messi och hans fru Antonela Roccuzzos familjer, ett gym, ett underjordsgarage med plats för 15 bilar, en separat del enbart för gäster och ett lekrum för barnen som tar upp hela övervåningen.

Under sin semester hemma i Rosario åkte Leo Messi på corona och återvände därmed senare till Paris än vad som tidigare var tänkt. Nyligen skapade han dock rubriker efter att han attackerat tidigare spelaren och nu TV-experten, Jamie Carragher.

Detta då han inte tog ut just Messi i sitt världslag för året då han tyckte att argentinarens intåg i PSG varit för dåligt.

– Jag tänker inte visa mina privata meddelanden men han kallade mig egentligen en åsna, säger Jamie Carragher.

ANNONS