Tiger Woods visar sitt skadade ben efter bilkraschen

Golfstjärnan Tiger Woods har tidigare burit stödstrumpa när han visat sig i shorts efter bilkraschen 2021.
Tills nu.

ANNONS
|

Under den gångna helgen hade Tiger Woods tänkt att spela de två sista dagarna av British Open på Royal Troon. Men det fick han inte. Han missade kvalgränsen med åtta slag efter de första två speldagarna.

I stället tog han sitt pick och pack och åkte hem till USA för att titta på sonen Charlie Woods när han debuterade i US Junior Amateur.

Väl där, som åskådare, visade han för första gången sedan bilolyckan 2021 upp sig i shorts utan stödstrumpa för sitt högra ben. Bilderna visar bland annat ett långt ärr längs med hela utsidan av benet under knäet.

ANNONS

Woods: Jag vill fortsätta

Han har tidigare berättat att det var nära att han lämnade sjukhuset på bara ett ben efter den där bilolyckan.

I dag spelar Tiger Woods endast de stora tävlingarna. Starten i British Open var den tionde tävlingen efter bilkraschen för den 15-faldige majorvinnaren. Och Woods vill fortsätta.

– Även om resultaten inte visat det så har jag blivit bättre fysiskt, vilket är jättebra. I behöver bara fortsätta på det sättet och så småningom spela mer tävlingar, och komma in i en bättre tävlingsrytm, berättade Woods när han mötte media under The Open enligt Svensk golf.

Vann British Open gjorde amerikanen Xander Schauffele.

LÄS MER:Ludvig Åberg kommer bli Sveriges populäraste idrottare

LÄS MER:Sebastian Söderberg om Scandinavian Mixed – och PGA-touren

ANNONS