Accessoarföretaget kommer till Göteborg – öppnar butik i Nordstan

Svenska Drmlnd säljer mobilskal och smycken som kunden får designa själv. Nu kommer företaget till Göteborg – i augusti öppnar man butik i Nordstan.

ANNONS
|

Drmlnd startades så sent som 2023 av den tidigare Happy Socks-grundaren Mikael Söderlindh. I nuläget har man två butiker, båda i Stockholm. Affärsidén bygger på att sälja bland annat mobilskal och accessoarer där kunden själv får vara med och designa produkten med hjälp av olika dekorationer.

Företaget riktar sig mot en ung målgrupp och nästa steg i expansionen blir att etablera sig i Göteborg. I augusti öppnar Drmlnd i Femmanhuset.

– Våra kunder finns på TikTok, och när vi frågade våra följare vart de helst ville se nästa butik, var valet självklart. Femman i Göteborg har en målgrupp, läge och image som passar Drmlnd oerhört bra, säger bolagets vd, Mikael Söderlindh, i ett uttalande.

ANNONS

Butiksrockad i Femman framöver

Tidigare i våras begärdes väskföretaget Rizzo, som haft butik Femman, i konkurs. Med Drmlnds entré väntar nu några omflyttningar bland butikerna i köpcentret. GP har varit i kontakt med Nordstan som bekräftar att det väntar några förändringar framöver.

– Lundbergs kommer att ta över Rizzos lokal och Drmlnd flyttar in i Lundbergs nuvarande, säger Anna Gustafsson, presskontakt hos Nordstan.

Fastighetsägaren Hufuvdstaden uppger även i pressmeddelandet att Partyland kommer att byta lokal då man ska öppna en ny och större butik på övre plan inne i Femmanhuset.

LÄS MER:Nordstan inviger centrum för nya eltransporter

LÄS MER:Två nya modebutiker till Frölunda Torg

LÄS MER:Två modebutiker i Göteborg i konkurs

Missa inte det senaste från GP Ekonomi!

Nu kan du få alla våra ekonominyheter, reportage och analyser som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Ekonomi. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP Ekonomis Ida Johansson förklarar och analyserar privatekonomi och kommer med aktuella spaningar och lästips.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS