Det händer i GP:s monter på årets bokmässa i Göteborg

GP storsatsar på årets bokmässa. Det blir inte mindre än 53 programpunkter i tidningens traditionsenliga monter. Under torsdagen finns bland andra GP-profilerna Kristian Wedel, Britt-Marie Mattsson och Marcus Berggren på plats.

ANNONS

Som vanligt hittas GP:s monter en trappa upp från det stökiga mässgolvet. Förutom att luften är lite bättre och kaffet avsevärt godare har tidningen dessutom satt ihop sitt kanske matigaste program någonsin.

– Vi satsar lite extra på bredd i år. Hela 53 programpunkter som går över hela skalan och där du får träffa såväl Marcus och Martinus som sylvassa Putinkritikern och författaren Sofi Oksanen, säger GP:s kulturchef Johan Hilton som förstås kommer att vara på plats för att intervjua författare på scenen och möta läsare som besöker montern.

Jan Guillou, Kristian Wedel och Britt-Marie Mattsson

Torsdag är första mässdag och kommer bland andra bokmässans grand old man Jan Guillou till GP:s monter för att prata om sin nya Carl Hamilton- och Erik Ponti-roman ”Anteckningar från aftonsången”.

ANNONS

Utanför själva montern kommer både ”Nyhetsshowen” och GP:s fotbollspodd ”Inga dönare” ta plats på Bokmässans poddscen som är ny för i år.

LÄS MER:Därför är Bokmässan bland det bästa vi har

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS