Madonna-film skrotas

Julia Garner skulle spela Madonna i filmen om poplegendarens liv. Nu slopas planerna på projektet, det rapporterar bland andra Variety.

ANNONS
|

Den framemotsedda biopicen om Madonna kommer inte att bli av, i alla fall inte i nuläget. Musikikonen skulle själv ha regisserat filmen och jobbade på två olika manus som innefattade stora delar av hennes karriär och personliga liv.

Anledningen sägs vara hennes kommande världsturné som tillkännagavs förra veckan. ”Madonna: The celebration tour" är ett firande av Madonnas 40-åriga karriär som artist, med bland annat ett stopp i Sverige och Stockholm i oktober. Nu ligger hennes enda fokus på turnén men personer nära stjärnan säger till Variety att hon är beslutsam att göra en film om sitt liv någon gång i framtiden.

ANNONS

Filmen skulle ha producerats av Universal Pictures och i somras kom nyheten att skådespelaren Julia Garner (”Inventing Anna”, ”Ozark”) knipit huvudrollen framför bland andra Florence Pugh (”Midsommar”), Alexa Demie (”Euphoria”) och sångerskorna Bebe Rexha och Sky Ferreira.

LÄS MER:Madonnas turné testar toleransen i en konservativ tid

LÄS MER:Madonna kommer till Sverige

LÄS MER:Julia Garner kan spela Madonna i ny film

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS