Nick Carter i tårar på scen efter brodern Aarons död

I lördags hittades barnstjärnan Aaron Carter död, bara 34 år gammal. Det fick brodern Nick Carter att brista ut i tårar under Backstreet boys konsert i London på söndagskvällen.

ANNONS
|

Det var bandmedlemmen Kevin Richardson som först tog till orda under pojkbandets Londonkonsert på söndagen, skriver Variety.

– Vi vill ägna en stund av vår show för att uppmärksamma att Nicks lillebror Aaron Carter gick bort i går vid 34 års ålder. Han var en del av vår familj och vi tackar er alla för all kärlek och support.

I ett klipp på Twitter syns hur Nick Carter kämpar mot tårarna på scenen och hur resten av bandmedlemmarna går fram för att krama om honom.

– Vi vill dedikera nästa låt till vår lillebror Aaron Carter. Du kommer vara saknad bror, sa Howie Dorough sedan, varpå bandet spelade sin låt ”Breathe”.

ANNONS

Innan talet visades ett videomontage under låten ”No place” på medlemmarna och deras familjer. I slutet visades foton på Nick och Aaron i olika åldrar och till sist framträdde orden ”Aaron Carter 1987-2022”.

Nick Carter: ”Mitt hjärta är krossat”

Tidigare under dagen delade Nick Carter även ett känslosamt inlägg på Instagram kring sin brors död.

"Mitt hjärta är krossat. Även om min bror och jag har haft en komplicerad relation så har min kärlek till honom aldrig mattats av”, skrev sångaren under en barndomsbild på de båda.

"Jag har alltid hoppats att han på något sätt, någon dag, skulle vilja vandra en hälsosam väg och till slut hitta den hjälp han så desperat behövde. Ibland vill vi skylla på någon eller något för en förlust. Men sanningen är att missbruk och psykisk ohälsa är den verkliga skurken här. Jag älskar dig Chizz. Nu kan du äntligen få den frid som du aldrig kunde hitta här på jorden. Jag älskar dig lillebror", avslutar han inlägget.

Aaron Carter hittades död i sitt hem i Kalifornien på lördagen. Någon dödsorsak har ännu inte offentliggjorts. Han slog igenom redan som 9-åring och blev bland annat känd för låten ”I want candy”. Han blev 34 år.

Backstreet boys Europaturné kommer fortsätta som planerat, enligt Variety.

ANNONS

LÄS MER:Popstjärnan Aaron Carter död vid 34 års ålder

LÄS MER:K-popstjärna dog i trängselkaoset i Seoul

LÄS MER:”The Crown”-skådespelare försvarar ifrågasatt scen

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS