Polisen i Argentina har gjort en hemsk upptäckt i Buenos Aires där en 5-årig flicka hittats död i ett cementblock i en bostad.
Polisen i Argentina har gjort en hemsk upptäckt i Buenos Aires där en 5-årig flicka hittats död i ett cementblock i en bostad. Bild: Natacha Pisarenko

Flicka hittad i cementblock som mamma använde som sängbord

En makaber upptäckt har gjorts i Argentinas huvudstad Buenos Aires. Kroppen av en 5-årig flicka har hittats ingjuten i en cementfylld låda. En låda som hennes mamma använde som nattduksbord.

ANNONS
|

Det var den 5-åriga flickans pappa som larmade polisen då han inte sett sin dotter på flera månader, vilket Sky News rapporterar. Polisen besökte då den 27-åriga mamman i hennes hem i Buenos Aires – och gjorde en makaber upptäckt.

Flickans kropp låg i ett cementblock inuti en trälåda som hennes mamma använde som nattduksbord. Nu har flickans mamma åtalats för mord.

5-åringen dog – mamman fick panik

Den 27-åriga kvinnan uppgav till polisen att hennes dotter ska ha drabbats av en luftvägsinfektion och dött till följd av den, något som obduktionen styrker. Den unga flickan ska ha fötts för tidigt, vilket orsakat flera sjukdomar som påverkade hennes luftvägar, och ska ha varit i behov av medicinska ingrepp, vilket Diario de Cuya rapporterar.

ANNONS

Kvinnan ska ha tagit en tupplur på eftermiddagen och när hon vaknat från den så upptäckte hon att dottern avlidit. Till polisen säger 27-åringen att hon inte visste vad hon skulle göra och blev rädd att hennes andra två barn skulle tas ifrån henne.

Det fick henne att lägga kroppen i en påse och sedan i en låda, innan hon fyllde den med cement som hon hämtat från en närliggande byggarbetsplats.

”Hon använde lådan med kroppen inuti som ett nattduksbord i sitt sovrum”, säger en utredare till den lokal nyhetsbyrån Telam.

Kvinnans två andra barn ska nu ha omplacerats hos en släkting.

LÄS MER:Man låtsades vara tonåring på nätet – mördade flickas familj

LÄS MER:Skar ut fostret på sin gravida kompis – får dödsstraff

ANNONS