I slutet av september i år märkte den amerikanska kvinnan att något var fel på vattnet i hennes vattenflaska.
I slutet av september i år märkte den amerikanska kvinnan att något var fel på vattnet i hennes vattenflaska. Bild: Claudio Bresciani / TT

Man doppade sin penis i vattenflaska – gav kvinna könssjukdom

En kvinna i Texas ska ha fått en könssjukdom efter att en medarbetare på hennes jobb doppat sin snopp i hennes vattenflaska. Mannen har nu åtalats för grov misshandel – och grov misshandel med ett dödligt vapen, rapporterar ABC News.

ANNONS
|

Den 54-åriga kvinnan från Houston, Texas uppger att hon tyckte att vattnet från arbetsplatsens vattenautomat luktade illa, vilket gjorde att hon började ta med sig sin egen vattenflaska till jobbet.

Men i slutet av september i år märkte hon att något även var fel på vattnet i hennes egen vattenflaska. Det smakade nämligen urin.

Senare gjordes en analys av vattnet som bekräftade att det förekom halter av urin i vätskan, men kvinnan hade även satt upp en kamera i sitt kontor som fångade på film vad som hade orsakat det.

En man som jobbade som vaktmästare på kontoret ska vid minst två tillfällen ha stoppat sin penis i kvinnans vattenflaska.

ANNONS

– Han drog fram sin penis och stoppade den i en flaska och i princip tvättade sin penis i vattnet, säger kvinnan, som vill vara anonym, i en intervju med amerikanska ABC News.

Drabbades av könssjukdom – man gripen

Kvinnan säger att hon drabbats av en könssjukdom som hon ska ha fått av mannen.

– Jag kommer ha könssjukdomen resten av livet. Inget kommer att ändra på det. Det känns som att jag kommer behöva vara försiktig i resten av mitt liv, säger kvinnan.

– Jag vill att det här ska gå till rättegång. Jag vill att ha ska bli exponerad för vem han är och att han ska betala för vad han gjort mot mig.

Mannen greps på arbetsplatsen efter händelsen och har nu åtalats för grov misshandel och grov misshandel med ett dödligt vapen.

LÄS MER:Kompisar brände upp kvinnas kropp för att slippa droganklagelser

LÄS MER:Kvinna hölls som sexslav i källare – man gripen

LÄS MER:Dödade gravid kvinna – skar ut fostret ur magen

ANNONS