Arkivbild. Polisen gjorde en makaber upptäckt – föremålet i alligatorns mun var en försvunnen tvåårig pojke.
Arkivbild. Polisen gjorde en makaber upptäckt – föremålet i alligatorns mun var en försvunnen tvåårig pojke. Bild: Gerald Herbert

Pojke hittades död i alligators mun

En liten pojke hittades död i en alligators mun i Florida, USA, förra veckan. Nu säger polisen att pojken placerades i sjön av sin pappa, som också misstänks ha mördat barnets mamma, rapporterar CNN.

ANNONS
|

Den tvååriga pojken hade anmälts saknad efter att hans mamma hittats död i sin lägenhet på torsdagen. Hon hade skurits och knivhuggits hundra gånger, enligt polisen.

Natten dessförinnan hade den misstänkte mördaren, pappan till den tvååriga pojken, skrivits in på sjukhus efter att ha kommit till sin mammas hus med skärsår på händer och armar. På en flaska rengöringsmedel hos den mördade kvinnan hittades ett blodigt fingeravtryck och ett skoavtryck på golvet som tillhörde mannen, rapporterar CNN.

Tvååringen var spårlöst försvunnen, och polisen började leta efter honom. Dagen därpå upptäcktes en alligator som hade något i sin mun, bara ett par kilometer från mordplatsen.

ANNONS

Polisen sköt mot krokodilen, som släppte taget om det den hade i munnen. Det visade sig vara den tvåårige pojken. Alligatorn avlivades.

I ett dokument från polisen i St Petersburg, Florida, som CNN tagit del av, tror man att pappan ”kastade eller placerade” sonen i sjön och åsamkade honom ”dödliga skador” som ledde till tvååringens död. Mannen är nu häktad och ska upp i en borgensförhandling vid domstolen 11 april.

LÄS MER:Amerikansk man frias efter 13 år för mord han inte begått

LÄS MER:Misstänkt mördare hittad efter 52 år

LÄS MER:Tre kvinnor stäms i USA för att ha möjliggjort abort

ANNONS