Bianca Salming om kärleken: ”Haft mina fördomar”

Bianca Salming har hittat kärleken. I en intervju med Carina Bergfeldt på SVT berättar hon om valet att vara tillsammans med en hockeyspelare.
– Jag har inte rekommenderat hockeyspelare, säger Bianca Salming i programmet.

ANNONS
|

Det är i SVT-programmet Carina Bergfeldt som Bianca Salming berättar om sin kärlek, Tobias Lindberg som är hockeyspelare. Något som hon länge har tvekat om att berätta för omvärlden.

– Man vill inte säga det högt, men jag måste säga det. Jag har hört om teorin att man går på någon som är lik sin pappa eller bror. Det kanske är något sådant där att det känns tryggt och bra, säger hon.

LÄS MER:Börje Salmings stiftelses Instagramkonto hackat

Vidare i programmet berättar hon även om att hon haft fördomar själv om just hockeyspelare.

– Det vill jag heller inte säga högt, men jag har haft mina fördomar mot just hockeyspelare att de är på ett visst sätt. Att de är ”douche”. Om jag skulle rekommenderat någon annan, så hade jag sagt att inte gå på hockeyspelare. Nu sitter jag här, så jag har gjort det själv och det har gått väldigt bra, säger hon.

ANNONS

LÄS MER:Bianca Salming: "Har varit mycket frustration"

Var nervös efter historierna från uppväxten: ”Hört skräckhistorier”

Hennes pojkvän, Tobias Lindberg spelar idag i den tjeckiska ligan men har tidigare spelat för Toronto Maple Leafs, Djurgården, Timrå och Södertälje. Fördomarna som Bianca Salming har haft om just hockeyspelare kommer från uppväxten.

Där hon hela tiden varit omgiven av hockeyspelare.

– Då vet man också hur de kan vara, jag har hört skräckhistorier. Jag kan inte säga att det är från pappa, det kanske är så, säger hon.

Bianca Salming blev åtta på EM i München förra hösten. Nu stundar närmast inomhus-EM i Istanbul i början på mars.

LÄS MER:Bianca Salming efter begravningen: "Mest fint"

ANNONS