Christian ”Chippen” Wilhelmsson stucken av en stingrocka

Christian ”Chippen” Wilhelmsson var ute och fiskade när han fick en stingrocka på kroken.
Förre fotbollsstjärnan blev stucken och fick uppsöka sjukvård.
– Det är med stor marginal det värsta smärtan jag har känt i hela mitt liv, skriver han på Instagram.

ANNONS
|

Sedan en tid tillbaka bor före detta landslagsspelaren Christian ”Chippen” Wilhelmsson i Dubai – och där kan man få annat än abborrar på kroken när man ger sig ut för att fiska.

Det är han väl medveten om nu.

På Instagram berättar nu nämligen ”Chippen” Wilhelmsson om när en fisketur slutade med ett sjukhusbesök efter att han blivit stucken av en stingrocka.

Han berättar att han skulle gå ner till stranden för att fiska när det livsfarliga djuret fastnade på kroken, vilket han var väl medveten om.

”Men för mig är det bara historier och inget som skulle drabba mig”, skriver han.

ANNONS

LÄS MER:Zlatan Ibrahimovic gjorde succé under italienska Sanremo-festivalen

”Chippen” om smärtan: ”Värsta jag känt”

”Chippen” valde då att försöka få loss kroken från stingrockans mun, vilket var en kamp i sig då rockan sprattlade mycket. Han lyckades dock.

Men när rockan skulle tillbaka till havet var olyckan framme.

”Den förbannade svansen stack mig rakt i armen. Den gick in cirka fem centimeter och släppte loss sitt gift. Och jag säger bara det, tjafsa inte med en stingrocka. Smärtan från det giftet.... Jag kan inte beskriva det. Det är med stor marginal det värsta smärtan jag har känt i hela mitt liv”, skriver han.

LÄS MER:Wayne Gretzkys pappa Walter död – 82 år

Fick uppsöka sjukhus

Det är som sagt inte en fisk att leka med. Den kände tv-profilen Steve Irwin dog 2006 efter att han blivit stucken av en stingrocka.

Som tur var gick det inte lika illa för ”Chippen” som direkt fick uppsöka sjukvård, där han fick smärtstillande.

”När två olika dropp med smärtstillande inte funkade tog de fram det starkaste droppet som fanns på hela sjukhuset och tro det eller ej men smärtan försvann inte ändå. Så jag beslutade mig för att stanna på sjukhuset, inte för observation, utan för att kontrollera smärtan”, skriver han.

ANNONS