Erling Braut Haaland har köpt lägenhet – för 35 miljoner

Erling Braut Haaland, 22, har ett nytt hem.
Enligt Finansavisen har han köpt miljardären Runar Vatnes, 49, lägenhet i Oslo.
Priset? 35 miljoner kronor.

ANNONS
|

Livet leker för Erling Braut Haaland. Manchester City-stjärnan har redan slagit alla tiders målrekord i Premier League och i helgen kan hans City säkra ligatiteln, något som skulle innebära ett rejält klirr i kassan för den unge norrmannen.

12 miljoner i bonus om City vinner ligan

Förutom de 900 000 pund (cirka elva miljoner svenska kronor) som Haaland tjänar i vecken enligt Daily Mail, kommer han få ytterligare 12 miljoner kronor i bonus om City vinner ligan.

Som om inte detta vore nog har han nu även slagit till på en ny lägenhet på en exklusiv adress i området Sommerro i Oslo. Lägenheten är 154 kvadratmeter stor och ligger på åttonde av tionde våningen.

ANNONS

Köpte lägenheten av Runar Vatnes

Enligt Finansavisen har Haaland köpt lägenheten av miljardären Runar Vatnes för 35 miljoner kronor, vilket ger ett kvadratmeterpris på 227 000 kronor.

Fastighetsinvesteraren Runar Vatnes köpte lägenheten för tre år sedan när den lades ut på marknaden för första gången. Då fick han betala 27 miljoner kronor för den. Sedan dess har den fått ett nytt kök, nytt golv samt två garageplatser.

LÄS MER:Therese Johaug har blivit mamma för första gången

LÄS MER:Göteborgs rugbyförening bröt mot Tinders regler – blev sponsrade av företaget

LÄS MER:Ivan Toney stängs av i åtta månader

ANNONS