Ida Björnstad och Mattias Ekholms bröllopslycka

Tv-profilen Ida Björnstad och NHL-stjärnan Mattias Ekholm har gift sig.
Under en vigsel i Dalarna blev de äkta makar.
– Det blev många glädjetårar under helgen, säger Björnstad till Sportbladet.

ANNONS
|

Tv-profilen och sportjournalisten Ida Björnstad och NHL-proffset Mattias Ekholm, till vardags i Nashville Predators, har sedan en lång tid varit ett par.

Men nu har duon tagit ytterligare ett steg i relationen och sagt ja till varandra. Under helgen blev Björnstad och Ekholm äkta makar när de gifte sig i Dalarna.

Björnstad avslöjar dock för Sportbladet att det inte var den första ceremonin som paret haft.

– Det känns superbra och det har varit så mycket känslor inblandade under de här dagarna. Vi hade en superliten vigselceremoni redan under pandemin eftersom vi är bosatta i USA, men för att vi skulle kunna vara lite flexibla där var vi tvungna att vara gifta på pappret. Men vi har hela tiden haft siktet inställt på den här stora dagen och få samla alla våra nära och kära och göra det på det sättet som det var tänkt från början, säger hon till tidningen.

ANNONS

Björnstad: ”Nyper oss i armen”

Ida Björnstad berättar att det inte kommer bli någon smekmånad för paret. Hon berättar att det var någon som sa till henne att det är ”lättare att boka in något med Obama” än att boka upp något med paret.

Schemat är helt enkelt fullspäckat. Ida Björnstad har fullt upp med att jobba för TV4 i sommar, samtidigt som hon ska släppa en ny bok. För Mattias Ekholms del börjar dessutom NHL-försäsongen sakta men säkert närma sig.

Lägg därtill att barnen har två barn.

Men smekmånad eller ej, Ida Björnstad är minst sagt nöjd med bröllopet.

– Jag trodde nog aldrig i min vildaste fantasi att en bröllopshelg skulle kunna bli så här magisk. Både jag och Mattias nyper oss i armen. Vi är så otroligt lyckligt lottade som har så fina människor i våra liv och som dessutom följt med oss så länge. Jag hade sju brudtärnor och Mattias hade sex bestmans. Det är människor som har följt oss sedan barnsben. De är alla som en familj för oss och kommer alltid finnas i våra liv. Att se de här tjejerna och killarna stå vid våra sidor och de tal de bjöd på… Det kanske låter löjligt, men jag känner sådan oerhörd tacksamhet och glädje, säger hon.

ANNONS

LÄS MER:Björnstad lämnade TV-rutan – siktar nu på comeback

ANNONS