Jesper Parneviks förvandling ogillas av frun

Golflegendarens Jesper Parnevik har skaffat sig en ny look. Det började med en vadslagning och lät han förvandlingen stanna kvar, men det är inte alla som uppskattar den.
– Min fru är inte så glad, säger golfspelaren till PGA Tour champions.

ANNONS
|

Från uppvikt keps och polo till stort krulligt hår och mustasch. Golfvärlden har frågat sig var Jesper Parneviks nya utseende kommer ifrån. Det visade sig att allt startade med att legendaren slog vad om att vinna en turnering.

– Den här nya looken började som ett vad om att jag inte skulle klippa mitt hår förrän jag vann en turnering och tyvärr har jag inte spelat sedan september, säger Jesper Parnevik och skrattar i en intervju med PGA Tour champions.

Två decennier med snagg

De senaste två decennierna har man sett honom snaggad, men nu tänker golfspelaren låta det växa. Det blev en chock för frun Mia Parnevik när han dök upp i Tv4:s program Let´s dance i mars. Jesper erkänner att hans fru inte är ett stort fan av frisyren.

ANNONS

– Min fru är inte så glad, säger han.

Hans pappa, komikern Bosse Parnevik, har däremot blivit smått förälskad i frisyren.

– Han har varit lite upprörd över att jag snaggat mig de senaste 25 åren, så han är nöjd nu, säger Jesper.

Golfaren har tagit fem segrar i PGA-touren och fyra från Europatouren i karriären, men det är oklart om Jesper Parnevik faktiskt tänker vänta till han vinner en turnering innan han klipper sig. Samtidigt kan det ge golftittaren en chans att vänja sig, för det är inte många som känner igen honom.

”Inte en chans att det här är Jesper Parnevik” skriver golftouren PGA tour champions på sin Instagram.

LÄS MER:Mia Parnevik fick lämna "Let's dance"

LÄS MER:Guy Lafleur död – 70 år gammal

LÄS MER:Ishockeylegendaren talar ut om cancerbeskedet

ANNONS