Håkan Hellström från rekordspelningen på Ullevi 2022 då 71 977 biljetter såldes.
Håkan Hellström från rekordspelningen på Ullevi 2022 då 71 977 biljetter såldes. Bild: Roger Larsson

Håkan Hellström släpper ny Ullevi-konsert

Det blir en chans till att se Håkan Hellström på Ullevi sommaren 2025. Under det ordinarie biljettsläppet till de två hittills släppta datumen, 6 och 7 juni, blev trycket återigen högt. Nu står det klart att det blir ytterligare en konsert i juni.

ANNONS
|

Håkan Hellström avslöjade sin återkomst till Ullevi sommaren 2025 tidigare i augusti. Biljetter till konserten den 6 juni 2025 blev tillgängliga för fans som skrivit upp sig på Hellströms nyhetsbrev redan i onsdags, två dagar före det ordinarie biljettsläppet. Trycket blev så högt att konserten i princip sålde slut direkt – och ytterligare ett datum släpptes, den 7 juni.

Först i dag var det alltså dags för det ordinarie biljettsläppet. Redan efter några minuter stod det klart att biljetterna till det andra datumet också skulle ta slut, varpå Håkan Hellströms bolag Tro och tvivel offentliggjorde ytterligare datum: fredagen den 13 juni.

ANNONS

Det går att köpa biljetter till den tredje konserten redan nu.

Slagit sitt eget publikrekord

Håkan Hellström spelade på Ullevi första gången 2014, med gästartister som Veronica Maggio, Freddie Wadling och Tomas von Brömssen. Därefter blev det två slutsålda konserter 2016.

Tanken var att fira 20-årsjubileet av debutalbumet ”Känn ingen sorg för mig Göteborg” med fyra spelningar 2020 – dessa fick skjutas upp på grund av pandemin och genomfördes till slut sommaren 2022.

Han har gång på gång slagit nya publikrekord på arenan, det senaste den 27 augusti 2022 då 71 977 personer kom till Ullevi.

Anmäl dig till Johan Hiltons nyhetsbrev

GP:s kulturchef Johan Hilton tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

LÄS MER:Håkans team om biljettkaoset inför Ullevi – och nya scenen

LÄS MER:Extrakonsert med Håkan på Ullevi

LÄS MER:Ny mångmiljonvinst för Håkan Hellström

ANNONS