Håkan Hellström på Way out west 2023. Nästa år blir det två konserter på Ullevi, vad vi vet hittills.
Håkan Hellström på Way out west 2023. Nästa år blir det två konserter på Ullevi, vad vi vet hittills. Bild: Mia Höglund

Håkans team om biljettkaoset inför Ullevi – och nya scenen

Håkan Hellströms konsert på Ullevi den 6 juni 2025 sålde slut redan innan det officiella biljettsläppet – och flera fans menar att de inte fått sina biljettlänkar till försläppet.
– En del hann inte få sin länk i tid, säger Hellströms talesperson Joel Borg.

ANNONS
|

Biljetterna till Håkan Hellströms annonserade konsert på Ullevi den 6 juni 2025 hade officiell försäljningsstart fredagen den 30 augusti. Fans som skrev upp sig på ett nyhetsbrev kunde få förtur – vilket slutade med att alla biljetter tog slut redan under onsdagsförmiddagen.

Det ledde till viss besvikelse hos dem som räknat med den officiella säljstarten på fredag. Dessutom har flera fans hört av sig till Hellströms bolag Tro och tvivel och sagt att de inte fått sina utlovade biljettlänkar till förköpet.

– Även vi är förvånande av det enorma trycket redan vid presale, tro det eller ej, säger Joel Borg på Tro och Tvivel.

ANNONS

Han menar att tanken med förköpet var att premiera fans.

– Att en större konsert har sålt slut helt vid förköp på det här sättet har inte skett med en svensk artist tidigare, mig veterligen, fortsätter han.

Scenen i mitten av arenan

Angående biljettlänkarna menar Joel Borg att det inledningsvis var teknikstrul med länken från Ticketmaster, vilket gjorde att utskicket fördröjdes.

– Det är tråkigt att några inte fick ett så bra presale-släpp som de hade hoppats på. Vi försöker att fånga upp dem nu.

Det ska dock finnas en chans till biljetter även vid det ordinarie biljettsläppet på fredag, då även biljetter till extrakonserten den 7 juni 2025 släpps. Utöver det kan det fortfarande finnas justeringar att göra med arenalayouten, vilket kan öppna upp för ännu fler publikplatser.

– Som många redan noterat så kommer scenen att stå i mitten vilket gör gigen i juni helt unika för de som sett Hellström på Ullevi tidigare, säger Joel Borg.

LÄS MER:Extrakonsert med Håkan på Ullevi

LÄS MER:Håkan Hellström chockade publiken på Hov1

LÄS MER:Efter pengaregnet: Håkan Hellström tar ut 30 miljoner extra

Anmäl dig till Johan Hiltons nyhetsbrev

GP:s kulturchef Johan Hilton tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS