Leif och Billy flyttar in på Rondo till vintern

Efter uppåt 100 föreställningar i Stockholm kommer Leif & Billy med sin humorshow till Göteborg. I januari 2025 flyttar duon in på Rondo.

ANNONS
|

”Kära Göteborg, äntligen dags att dra vidare till nästa människoby med vår show. I januari kommer vi till Rondo och vi hoppas att ni kommer också”, hälsar de två bidragsberoende norrländska bröderna Leif och Billy Öhman (Klas Eriksson och Alfred Svensson) i ett pressmeddelande på måndagen.

Duon som 2023 Kristallen-prisades för årets komedi- och humorprogram har gjort närmare 100 kvällar på Scalateatern i Stockholm med sin föreställning ”Gud förbannat vilken jävla show!”. I januari 2025 kommer de till Rondo i Göteborg med sin show och gör fem föreställningar.

”Det kan bli trolleri, det kan bli teater, det kan bli bråk, det kan bli kärlek. Men framför allt blir det Leif & Billy” står att läsa i de bondkomiska glesbygdsoriginalens pressmeddelande.

ANNONS

Föreställningen spelas torsdag 9 januari till och med söndag 12 januari 2025.

Fler texter på GP Kultur:

LÄS MER:Lassgård har aldrig varit sävligare än som Fälldin

LÄS MER:TV4-programmet ”Berget” pausas efter dödsfall

LÄS MER:Han var sämst i parken – enligt publikens betyg

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS