Gynnings och Bergs podd-besked i ”Bianca”

I kväll återvänder Bianca Ingrosso med sin talkshow ”Bianca” i Kanal 5. I ett stundtals småsnuskigt samtal berättar Carolina Gynning och Carina Berg om framtiden för sin populära podd.

ANNONS
|

Efter förra veckans debuthelg återvänder Bianca Ingrosso på fredagskvällen med sin talkshow ”Bianca” i Kanal 5. De första gästerna är nära vännerna och poddkollegorna Carina Berg och Carolina Gynning.

De har känt varandra i snart 20 år. Det var då Carina Berg först såg Carolina Gynning sitta på en träningscykel i Big Brother-huset i bylsig t-shirt och med en cigg i handen.

– Jag kände ”gud vad jag älskar den här människan, vem är hon ..?”, skrattar Carina Berg.

Fredagens laguppställning i ”Bianca”: Erik Ekstrand, Carina Berg, Katie Gregson MacLeod och Carolina Gynning, tillsammans med programledaren Bianca Ingrosso.
Fredagens laguppställning i ”Bianca”: Erik Ekstrand, Carina Berg, Katie Gregson MacLeod och Carolina Gynning, tillsammans med programledaren Bianca Ingrosso. Bild: pillan thelaus

Varpå Carolina Gynning kontrar med att hon snabbt blev kär i Carina Bergs rappa käft. Och därför gärna vill ligga med henne. Vilket Carina Berg fortsätter att avvisa med gott humör.

ANNONS

– Du har bara flirtat i 20 år. Du får väl försöka liite till.

Det är ungefär på den avslappnade nivån som samtalet förs. Strax efter byter Bianca Ingrosso ämne och leder in konversationen på vabbing, inte att förväxla med vård av sjukt barn (vabbning). Detta är istället en slags hemmagjord parfym av snipp-slem, ägnad att öka den sexuella attraktionskraften. Men det verkar fungera sådär.

– Jag smörjde glatt in mig men Viktor (Philipssons, Gynnings pojkvän) brydde sig inte ett skit. Det var liksom helt misslyckat, berättar Carolina Gynning.

Gynning & Berg tar sin podd på turné

Innan intervjun rundas av berättar duon också att de snart ska ta sin populära podd ”Gynning & Berg hittar sig själva” ut på vägarna. Till våren ska de nämligen turnera med en liveversion av podden.

– Vi är lika glada som livrädda för vi vet inte riktigt vad vi har gjort. Men snart kommer vi att släppa biljetter och allt. Som riktiga showdamer, säger Carina Berg.

Även tv-profilen Erik Ekstrand, mest känd som ena halvan i ”Erik och Mackan”, gästar fredagens ”Bianca”. Han berättar om de jobbiga upplevelserna med att segla över Atlanten tillsammans med fem andra kändisar (Kennet Andersson, Casper Janebrink, Loreen, Linus Wahlgren, Ann Wilson) och ett närgånget tv-team från Kanal 5.

ANNONS

För musikunderhållningen står singer/songwritern Katie Gregson MacLeod från Skottland.

LÄS MER:Recension: ”Bianca” i Kanal 5

LÄS MER:Dokusåpan är här för att stanna – trist men sant

LÄS MER:Snart dags för ”På spåret” – här är säsongens alla tävlande och artister

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS