Way Out West 2023: Fredag – Det här får du inte missa

Ja, The Soundtrack of Our Lives och Blur kommer, men det finns så mycket mer. Här är fredagens guldkorn på Way Out West.

ANNONS
|
Way Out West fredag – Guldkornen
Bild: Pressbild/Way Out West

Kerri Chandler (Höjden, 15:00)

Nu när solen faktiskt dykt upp lär detta bli en charmig, saxofonspäckad och svåremotståndligt livsbejakande timme med smittande housebeats. Bara att luta sig tillbaks och åka med.
Way Out West fredag – Guldkornen
Bild: Laura Roberts

Masego (Azalea, 18.35)

Mer saxofon! Masego gjorde saxen cool igen när han slog igenom med singeln ”Tadow” 2017. Vi förväntar oss inget annat än mys när han intar Azalea med sin tillbakalutade, jazziga r’n’b.
Bild: Christine Olsson/TT

Deportees (Scandic Göteborg Central, 00:10)

Inget säger väl indie som Vindelälven? Det är något med Västerbotten som ger musiken därifrån en särskilt känslig klang – Deportees är inget undantag. Publiken kan räkna med en vacker och kraftfull spelning.
Bild: Amy Harris

Arlo Parks (Azalea, 16.10)

16.10 på fredag är en farlig tid. Gårdagen har hunnit sätta sig i kroppen, samtidigt finns behovet av att hålla tillbaka med mer än hälften kvar. Det kan straffa brittiska indiestjärnan Arlo Parks. Orättvist tycker vi.
Bild: Maria Steén

M1llionz (Folkteatern, 01:30)

Med Dave och Central Cee i parken i fjol är det svårt att inte känna att hiphopen fått backa i år. Men! Det finns ljusglimtar. En av dem är M1llionz som lär bjuda på fredagens bästa klubbfest.

LÄS MER:Blur, Britpop och Brexit – en utskälld genre är tillbaka

LÄS MER:Sveriges kvartsfinal visas på Way Out West

LÄS MER:Så påverkas Slottsskogens gräsmattor av regnet

Till konsertsommaren

ANNONS