Gusten Dahlin lämnar TV4

Programledaren Gusten Dahlin lämnar TV4. Hans kontrakt har gått ut.
”Vi får se om, var och eller när vi ses igen”, skriver han på X.

ANNONS
|

Gusten Dahlin har under sin tid på kanalen lett flera fotbollssändningar. Framför allt har han varit återkommande programledare under Champions League-kvällarna, men har även synts i tv-rutan när det vankats mästerskap som EM och VM.

Nu har Dahlins treårskontrakt gått ut.

”Det var det! Man hinner mycket på ett treårskontrakt! Det blev nästan 280 sändningar med allt från VM till Gothia Cup och så fick jag avsluta med en alldeles underbar EM-final!, skriver Dahlin på X.

Blev petad från studion under EM

34-åringen var på plats under EM i Tyskland. Då agerade han reporter i stället för programledare – efter att TV4 petat honom från studion.

ANNONS

– Om jag hade fått bestämma så hade ju jag programlett studion, det är ju det jag hade velat göra. Men nu är det inte jag som bestämmer, så då är det bara att gilla läget. Och det är ju ett läge som är svårt att ogilla, att åka runt och rapportera det man ser från ett europamästerskap, det är jävligt lyxigt, sa Dahlin i podcasten ”Fotbollsmorgon” då.

Dahlin driver även fotbollspodcasten Tutto Balutto tillsammans med Thomas Wilbacher.

Vi får se om, var och eller när vi ses igen! Men nu ska jag pussa på min dotter resten av sommaren!”, meddelar Dahlin på X.

LÄS MER:Så bra har tv-profilerna varit under fotbolls-EM

LÄS MER:Det här duger sannerligen inte, TV4

LÄS MER:Från Idol till fotbolls-EM – Pär Lernström inför stora debuten

ANNONS