Mannen vill ha motsvarande 22 miljoner kronor för det ”emotionella trauma” som han utsatts för av kvinnan.
Mannen vill ha motsvarande 22 miljoner kronor för det ”emotionella trauma” som han utsatts för av kvinnan. Bild: Charlie Neibergall

Man blev ”friend-zoned” – stämmer kvinna på miljoner för ”emotionellt trauma”

En man i Singapore har stämt en kvinna på flera miljoner för det ”emotionella trauma” som hon orsakat honom – på grund av att hon bara ville vara vänner.

ANNONS
|

Mannen och kvinnan, som båda är från Singapore, ska ha varit vänner med varandra sedan flera år tillbaka. Men i slutet på 2020 började deras åsikter om relationen gå isär.

Enligt kvinnan var de två bara goda vänner, medan han ville att de skulle vara mer än så.

Nu stämmer mannen henne på totalt 22 miljoner kronor för det ”emotionella trauma” som han orsakats, rapporterar Channel News Asia.

Mannen menar att hans fläckfria rykte har förstörts

När kvinnan bad mannen att backa så tog han inte det särskilt bra. Han fortsatte att söka kontakt med henne och föreslog att de gemensamt skulle gå i samtalsterapi för att försöka lösa deras konflikter, vilket kvinnan gick med på till en början.

ANNONS

Men enligt kvinnans utsago ska han ha varit fortsatt påstridig och sökt kontakt med henne på flera sätt, vilket fått henne att sluta gå på terapisamtalen. Enligt mannen ska han vid något tillfälle ha sagt till andra människor att han ”försökt kontakta henne på sätt som hon tyckt varit onödiga”.

Nu har mannen inlett två stämningsansökningar mot kvinnan, där han vill ha motsvarande 22 miljoner kronor för det ”emotionella trauma” som hon orsakat honom. Mannen menar att hans ”oklanderliga rykte” tagit skada av hennes avvisande och kommentarer, vilket gjort honom deprimerad.

Mannen, som är chef på ett drönarföretag i Singapore, säger att han förlorat minst fem olika potentiella samarbetskunder och haft svårt för att skapa nya företagskontakter på grund av konflikten med kvinnan.

Stämningsansökan kommer att tas upp i domstol inom en snar framtid, rapporterar Channel News Asia.

LÄS MER:Kärlekspar dansade på gatan – får tio års fängelse

LÄS MER:Kvinna misstänks ha mördat sin ”dubbelgångare” för att fejka sin död

LÄS MER:Sällskap vandaliserade Finlandsfärja – nu kastas de ut från hotell på Kanarieöarna

ANNONS